20 WEKEN PERSOONLIJKE COACHING PROGRAMMA: ‘BACK TO BASIC & BALANCE’

VOEDINGSADVIES & duurzaam afvallen VOOR een GEZONDE LEEFSTIJL

Kun jij met een gezond gewicht bereiken wel wat hulp gebruiken? Wil je afvallen en ook weer lekker in je vel zitten zonder een streng dieet te volgen? Dan is dit programma perfect voor jou!

​Je wilt afvallen, maar zonder een eenzijdig dieet te volgen. Maar nog belangrijker, je wilt dat dit blijvend is en je niet terugvalt in een oud patroon.

Dit programma is speciaal ontworpen om dat geleidelijk in twee fases te doen. Een duurzame aanpak voor verandering van jouw eet-leef-en gedragspatronen.

Afvallen is zoveel meer dan weten wat je moet eten. Eetpatronen zijn vaak gewoontes geworden waar je vaak niet eens van bewust bent. Door ook je gedrag onder de loop te nemen zorgen we dat de veranderingen blijvend zijn.

In dit programma gaan we stap voor stap aan de slag met de basis voor gezond eetpatroon en leefstijl. Duurzaam afvallen zonder een dieet staat hierin centraal.

Opbouw twee fasen programma

Het programma is verdeeld over een traject van ieder tien weken. Samen vormen ze een twintig weken traject voor duurzaam afvallen door een gezonde leefstijl. De fases zijn zorgvuldig opgebouwd, om te zorgen dat na twintig weken je gezonde gewicht moeiteloos kunt vasthouden.

FASE 1: intensieve fase

10 WEKEN INTENSIEVE COACHING VOOR ​EEN STEVIGE BASIS

In ‘Back to Basic’ gaan we terug naar de basis van gezonde voeding en leefstijl. Laag voor laag pellen we af om bij de oorzaak te komen van jouw overgewicht. In deze eerste fase ​besteden we veel tijd en aandacht aan nieuwe inzichten en het leggen van een gezonde basis in voeding en gedrag. ​

FASE 2: STABILISATIE

10 WEKEN voorbereiden op ​EEN gezonde toekomst

In ‘Back to Balance’ gaan we op zoek naar de juiste balans die past bij jouw levensstijl. In de afgelopen tien weken hebben we een nieuwe basis gelegd, die we zullen toepassen in jouw dagelijks leven. We kijken of er valkuilen of verleidingen zijn waar je nog tegenaan loopt. Alles is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte, omdat het maatwerk is. Zo blijft er altijd ruimte voor je eigen voorkeuren, smaken en wensen!

Stap voor stap Fase 1: ‘back to basic’

In deze tien weken leggen we een stap voor stap de basis voor een gezonder eet- en leefpatroon. Je werkt aan gewichtsvermindering en een gezond eetpatroon en leer je wat voeding voor je kan doen. We brengen je situatie en eetpatroon in kaart.

Vervolgens gaan we aan de slag om stap voor stap veranderingen door te voeren. Ik help je om je kennis over voeding te vergoten, etiketten te leren lezen en begrijpen zodat je gezondere keuzes kunt maken voor je dagelijks eetpatroon. We doen dit bewust in delen om te zorgen dat de veranderingen blijvend zijn en het afvallen duurzaam.

OPBOUW VAN HET PROGRAMMA ‘BACK to basic’

Week 1: intake

In een uitgebreide intake van een uur bespreken we waar je graag ondersteuning bij wilt, wat je situatie is en hoeveel je wilt afvallen. Samen maken we een planning en we bespreken het stappenplan om af te vallen. We kijken naar jouw eet- en leefpatroon en welke veranderingen er nodig zijn voor een gezond gewicht.

Week 2 t/m 6: wekelijkse consulten​

Eens per week maken we een afspraak. We bespreken dan hoe het gaat, bepalen de volgende stap en bedenken we oplossingen voor de dingen waar je tegenaan loopt. In deze 9 weken ga je een voedingsdagboek bijhouden wat we wekelijks samen doornemen. We bespreken jouw eetpatroon, leefwijze, hoeveelheid en soort beweging en brengen hier veranderingen in aan. Ook krijg je elke week een huiswerkformulier om te werken aan gedragsverandering.

Stap voor stap Fase 2: ‘back to balance’

In de afgelopen tien weken hebben we in het programma ‘Back to Basic’ veel aandacht besteed aan het leggen van een nieuwe, gezonde basis. In deze nieuwe fase gaan we op zoek naar de juiste balans voor jouw gezonde toekomst. We zullen dieper ingaan op het voorkomen van een terugval en omgaan met verleidingen. Alles is maatwerk en afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. Zo blijf je straks moeiteloos zonder begeleiding op gezond en stabiel gewicht.

Je bent nu meer op jezelf aangewezen en kunt de de dingen die je hebt geleerd in ‘Back to Basic’ toepassen. ​In deze nieuwe fase draait alles om leren balans te houden. We passen toe wat je de afgelopen tien weken hebt geleerd en gaan we een stap verder.  null

OPBOUW VAN HET PROGRAMMA ‘BACK to balans’

10 WEKEN voorbereiden op ​EEN gezonde toekomst

​’Back to Balance’ is zo opgebouwd, dat je niet meer vast komt te zitten in oude patronen of het maken van verkeerde keuzes. Doordat je deze ‘trigger momenten’ leert herkennen, kunnen we samen naar oplossingen zoeken. Je hebt om de week een consult. Tussen de consulten door hebben we vijf contactmomenten in de ‘Overgewicht Community’. Ik coach je in deze fase hoe je omgaat met moeilijke situaties. Je krijgt handvatten om hiermee om te gaan. Ook meten we de voortgang en is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

OVERZICHT PROGRAMMA

✶ Totale duur van het programma 20 weken.
✶ Fase 1 ‘back to basic’ 10 weken
✶ Fase 2 ‘back to balance’ 10 weken
✶ 1 x intakegesprek 60 minuten (fase 1)
✶ 9 wekelijkse consulten 40 minuten (fase 1)
✶ 5 keer twee wekelijkse consulten 40 minuten (fase 2)
✶ 5 keer twee wekelijkse community consulten (fase 2)
✶ Elke week wegen en meten
✶ Gedurende het hele programma kun je mij altijd kosteloos vragen stellen via de community
✶ Eenmalige investering € 997 euro
✶ Of betaling in 3 termijnen van € 350 euro

DESKUNDIGE BEGELEIDING

​Tamara Weermeijer – Patist

Hoi ik ben Tamara, als gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulent geef ik voedingsadvies aan volwassenen en kinderen.

Daarnaast geeft ik voorlichting op scholen over een gezonde leefstijl en ben ik ambassadeur van de “Food Revolution” van Jamie Oliver.

Met dit programma wil ik je graag helpen en ondersteunen tot een gezonde leefstijl. Natuurlijk op een manier waar jij je goed bij voelt. Ik ben geen kilo-knaller, want afvallen en verandering kost tijd, moeite en vooral goed teamwerk. Dàt zorgt ervoor dat het blijvend zal zijn. 

Kijk verder dan de komende zomer of dit moment en begin vandaag nog met ‘eten zonder diëten’! Mijn passie en visie komen samen in wat ik doe. Vanuit dit oogpunt wil ik jou helpen om je beste zelf te zijn!

MIJN VISIE: “gezond gewicht door een gezonde leefstijl”

Zolang als ik mij kan herinneringen, heb ik een voorliefde gehad voor kruiden, smaken en eten. De kruidentuin aan mijn ouderlijk huis was het begin van alle uitprobeersels met voeding. Tegenwoordig ben ik trotse eigenaar van mijn eigen stukje moestuin. Niks geeft meer voldoening dan je eigen eten groot te zien groeien met slechts wat zaadjes, aarde, water en zonlicht. Althans .. voor mij dan 🙂 Een ogenschijnlijk simpel maar geniaal proces.

​Wat je daarna allemaal kunt maken van deze lekkere stukjes natuur, blijf ik mij elke keer weer over verbazen. De combinaties van ingrediënten zijn eindeloos. Genieten van verse producten en nieuwe smaken uitproberen, maar ook een zak friet of een stuk chocoladetaart mag daarbij niet ontbreken.

“AFVALLEN EN DAARNA OP GEWICHT BLIJVEN ZONDER DIEET”

Ik geloof niet in crash diëten, afval shakes of calorieën tellen. De gedachte dat je overgewicht alleen kunt overwinnen als je alles vetvrij of zonder suiker eet regeert. 

Helaas hebben deze trucjes een gemeenschappelijke deler. Ze zijn tijdelijk en het helpt je niet verder dan het volgende boek of dieet. Ook kunt dit niet je hele leven volhouden en zorgt het niet voor een blijvend gezond gewicht. 

​Ik geloof wel in een gezonde leefstijl die samen met het juiste eetpatroon zorgt voor een gezond gewicht. Daarom heb ik van mijn visie mijn missie gemaakt: ‘eten zonder diëten’. Niet alleen gezond eten om af te vallen, maar vooral om goed voor jezelf (en elkaar!) te zorgen! Dat heeft een rimpeleffect op alles wat je doet.

‘Back to Basic & Balance’

Je investering om mee te doen met dit programma is 997 euro. Ben je ook zo moegestreden van al dat diëten? Je wilt wel afvallen, maar gewoon met een gezonde leefstijl en voeding. Heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Ik help je graag! Meld je nu aan voor mijn programma.

Ik kies liever voor betaling in 3 termijnen van 350 euro

Als je dit interessant vindt, dan nodig ik je uit om met mij te gaan werken. Klik op de groene knop om je aan te melden. Je bent van harte welkom in het programma. Wie weet tot binnenkort!

​Tamara Weermeijer – Patist
Voedingsdeskundige & ​gewichtsconsulent