Afvallen Wangen – Afvallen In Je Gelaat

afvallen wangen

Zou jij graag wat vet willen verliezen in jouw gezicht? Dat is niet zo makkelijk. We kunnen immers niet zelf kiezen waar we afvallen. Dat wil niet zeggen dat je de natuur niet een handje kan helpen.

Pas deze 7 tips toe en je zal zien dat ook jij die prachtige jukbeenderen in je gezicht zal ontdekken.

Punt 1: Pas jouw voeding aan.

Gezonde voeding is een absolute must om lichaamsvet te verbranden. Omdat we niet plaatselijk vet kunnen verbranden is het belangrijk om jouw volledige voedselinname te bekijken. Kies voor veel groene groenten want zo zal jij vet verliezen over je volledige lichaam en dus ook in jouw gezicht.

Punt 2: Drink voldoende water.

Het is belangrijk dat je je lichaam goed hydrateert. Voldoende water zorgt voor de afvoer van gifstoffen, zware metalen en overtollige vetcellen.

Punt 3: Ga hardlopen.

Hou je niet van hardlopen doe dan een andere vorm van cardio. Een duursport zoals hardlopen, fietsen of zwemmen zorgt voor een verhoging van jouw metabolisme.Vet verbranden zorgt ervoor dat we vermageren. Ook in het gezicht.

Punt 4: Eet minder suiker.

Suiker is de grootste boosdoener voor onze gezondheid. Te veel suiker eten zorgt voor een opgeblazen gezicht.

Punt 5: Ga op tijd slapen.

De effecten van te weinig slaap zijn niet te onderschatten. Wil je een mooi en strak gezicht, dan moet je voldoende slapen. Doe je dat niet, zal je niet alleen wallen onder de ogen krijgen, maar ook opgezette wangen.

Als laatste kan je nog een beetje helpen door de juiste make-up te gebruiken. Een combinatie van bronzer en blush zorgt voor een smaller gezicht. Benadruk ook je ogen door ze feller te schminken. Als kers op de taart kan je nog langs de kapper om je haren wat meer volume te geven.

Bedankt voor het lezen van dit artikel. Ben je momenteel bezig met afvallen?

Meld je dan aan voor onze community waarin je in contact komt met andere mensen die bezig zijn met afvallen. Meld je hier aan >

P.S. Wij vinden het leuk als je hieronder een reactie achterlaat ?

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: